Marcel Ciolacu: „Toată filosofia noului program de guvernare PSD este de a crea o clasă de mijloc cât mai stabilă și cât mai numeroasă”

Stiri Buzau, stiri din Buzau

Reporter: Ne aflăm la Conacul Marghiloman, mai precis la Vila Albatros, unde vreau să purtăm o mică discuție pe teme politice cu domnul Marcel Ciolacu, președintele Filialei Partidului Social Democrat Buzău. Domnule Marcel Ciolacu, pentru început, de ce ați ales să ne invitați aici, la Vila Albatros?

Marcel Ciolacu: Din două motive: în primul rând Vila Albatros și Conacul Marghiloman poartă această denumire după Alexandru Marghiloman, cel mai important om politic care a trăit în Buzău. A fost și primul mi­nis­tru al României, ales deputat pe colegiul de Buzău din partea Partidului Conservator. Mă bucur mult de faptul că, în primul rând, niciunul dintre contracandidații mei nu pot să îl monopolizeze și pe Alexandru Marghiloman, nu a fost de dreapta și, lăsând gluma la o parte, în al doilea rând, este proiectul meu de suflet. În timpul mandatului meu de viceprimar al municipiului Buzău, am fost managerul de proiect pentru renovarea și reabilitarea Vilei Albatros împreună cu Centrul istoric Cuza-Vodă și cu asfaltarea și reabilitarea cartierului Mihai Viteazu.

 

citeste in continuare

Știri din aceeași categorie